HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Rabu, 7 September 2011

Aku Nak Trafik Percuma Daripada Jejaka Terhangat

,
Assalamualaikum semua..Hari ni spanar teruja..Teruja kenapa ea?..Kenapa kenapa?????..Sebab spanar nampak blog Jejaka Terhangat ada minta utk buat entry bagi mendapatkan Trafik Percumaaaaaaaaaaaaa..Sape tak mau wooo..Spanar teruja dan terbangga lalu termasuk untuk mencuri trafik Jejaka Terhangat..Curi ke atau minta atau bagi ea?..Takpe la,pe pun asalkan dapat Trafik Percumaaaa dari Jejaka Terhangat ni..


 



Spanar nk join segmen untuk trafik percuma dari Jejaka Terhangat sebab nk mempromosikan blog Spanar yang tak seberapa ni..biasala blog terpicisan dan bertempiaran bak kata AlepRidz Cookies kan..hehehe..

Kali ni blog spanar bebas dari lagu yang tidak ketahuan..Ku buang habis semua lagu sebab ada blogger tak suka blog spanar yg ada lagu ni..hehehe..

Jejaka Terhangat,spanar nk sangat jadi retis,harap dapat dikabulkan permintaan blogger yg terpicisan dan ketepian ni ye(meminta-minta sekali -sekala takpe kan Jejaka Terhangat?..)

Ok la,da banyak kali spanar mention nama Jejaka Terhangat dalam entry ni..ok bye dan selamat menterjah ye..

4 Comments:

  • 7 September 2011 9:30 PG
    red says:

    <-- picisan yang bertempiaran jugak :hantuk

  • 7 September 2011 9:30 PG
    red says:

    <-- picisan yang bertempiaran jugak :hantuk

  • 7 September 2011 1:08 PTG
    Kakkoii says:

    <--- picisan yg x best...

  • 7 September 2011 1:47 PTG
    alepridz says:

    <~~ bertempiaran angguk angguk...

    dah takda lagu baru la rajin nk komen... kalau ada mmg terus tekan pangkah jer...

    :P

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger