HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Khamis, 8 September 2011

Amadkhir's First Giveaway

,
Assalamualaikum semua para blogger..
anda dijemput untuk memeriahkan  
Giveaway Rayban
ni (ceit macam Giveaway spanar lak kan) hehehehe..
Jom semua sesape suka rayban,
anda dialu-alukan untuk join  
Giveaway Rayban
ni..Mana tau untung nsib korang dapat lak ke..
Sesape nk join,boleh klik kat tajuk tu k:



 


 Spanar nk join Giveaway Rayban ni 
sbb spanar suka sangat dgn crmin mata mcm ni..
Nmpk sgt stylo la..Lagi2 klau lelaki yg 
memakai,lgi la brtambah hnsem kan?..
Almaklum la,spanar ni perempuan,
nk pkai rayban agak2 ok tak?..


Harap2nya ada la chance nk menang tu..
hehehe..Memang spanar minat gileeeeeeeeerrrrrrrrr 
dgn crmin mata rayban ni,klau menang perghhhhh...
Tayang la kat sesape pun..Hehehe..







Kat sini spanar nk tag kawan2 yang mungkin 
juga meminati rayban dan sekaligus 
akan mengejoinkan diri mereka untuk 
ni:


2 Comments:

  • 8 September 2011 2:22 PTG
    Phat says:

    geram betul la aku tgk ray ban tu..mmg design ni yg aku nak beli ni..

  • 8 September 2011 10:34 PTG
    SYAF says:

    salam wow makin tip top lah blog nie... page rank pun dah naik.... bagus2

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger