HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Jumaat, 12 Ogos 2011

Freaky Friday Yang Rasa Macam Nak Lempang Tak?..

,
Assalam semua..
Spanar ada dapat satu cerita untuk 
Spanar share dengan korang semua..
Saja wat gelak2 hari jumaat..
Spanar tau korang semua stress kan?..
Tol tak?.. 
      
Entry ni ringkas je..
Bagi Spanar,cerita ni agak kelakar la..
Tak tau bagi korang cmna kan?..
Ikuti dialog dibawah dan kalau korang rasa nak gelak,
silakan untuk release stress korang..

 
Seorang pendengar Radio Sinaran fm..Sedang menelefon DJ tersebut di konti radio

Pendengar : Hello radio sinaran fm?
Penyiar : Betul dengan siapa saya bercakap ni?
Pendengar : Saya Azmi, boleh request tak ?
Penyiar : Boleh... Azmi mahu request apa ?
Pendengar : Tolong putarkan Azan Maghrib bang!!
Dah lapar nih!!!
 
   Amacam,korang nak gelak tak?..kalau tak gelak,dok diam2 je..hehehe..Tak reti sabar betul encik azmi tu..apa la..

17 Comments:

  • 12 Ogos 2011 10:35 PG
    FYA PELANG! says:

    bengong T.T

  • 12 Ogos 2011 10:37 PG
    mOoN says:

    hahahaha...

    boleh pulak cam tu ea... rasa cam nak sepak pemanggil tu.. XD

  • 12 Ogos 2011 10:39 PG
    Phat says:

    memang lawak la...agak2 la ...suh putarkan azan maghrib..nape die x pegi je masjid suh imam yang azan hahaha...ke nak aku azan kan telinga die biar die sedar wakaka..

    jgn lupe terjah blog aku ade entry baru baru pasal kuih paling gangster

  • 12 Ogos 2011 10:42 PG
    Spanar Buruk says:

    fya : mmg mengong tol azmi tu..hahaha..

  • 12 Ogos 2011 10:42 PG
    Spanar Buruk says:

    kak moon : tu la..ada pulak org mcm tu..klau bapak budak yg mtk azan awal,tak tau la..hahaha..

  • 12 Ogos 2011 10:43 PG
    miss ct says:

    Assalamualaikum sbk...
    erk agak2 lah bdk tu..umur berapa bdk tu.. ades..ingat putar azan leh buka puasalah?? hahaha, xde maknanya..

  • 12 Ogos 2011 10:43 PG
    Spanar Buruk says:

    phat : ko nk azan?..brani ke?..kang dia azankan ko blik,aku tak tau..hahaha..

    entry kuih dan sgla entry ko,aku dah siap komen..hehehehe..

  • 12 Ogos 2011 10:48 PG

    hahhahah suka hati die je lah...hahaha mengong sugguh :P

  • 12 Ogos 2011 10:49 PG
    Spanar Buruk says:

    ct : budak ke?..klau bapak budak?..nk lempang dia tak?..hohohoho.

  • 12 Ogos 2011 10:50 PG
    Kakkoii says:

    haha pergh sewel budak tu... dah tu dj kate pe?

    p/s: azan tu bukan lagu!

  • 12 Ogos 2011 10:52 PG
    Kakkoii says:

    bengong budak tu ahahahha... dah tu dj kate pe?

    p/s : azan bukan lagu!

  • 12 Ogos 2011 11:05 PG
    Spanar Buruk says:

    lynn : hahaha mmg mengong tol dia tu..

  • 12 Ogos 2011 11:07 PG
    Spanar Buruk says:

    kakkoii : btol tu kk..azan bukan lagu..dj tu dia wordless la pe lgi..hehehe..mngkin dia pun rsa mcm nk sepak je azmi tu,,

  • 12 Ogos 2011 3:43 PTG
    AleeyaLiya says:

    Azmi..that my father name..hihi..
    appun..koh3..nak try jugk la..

  • 12 Ogos 2011 5:26 PTG
    Hans says:

    hahahahaha
    sengal la request azan maghrib
    ekekekek

  • 12 Ogos 2011 8:17 PTG
    alepridz says:

    nampak sangat tunggu azan mahgrib jer... itu pun dalam masa 30 hari ni sahaja...

    azan subuh,zohor,asar, isyak ?? mesti mamat tu buat dekk jer...

  • 13 Ogos 2011 12:34 PG

    ahahaha....xleh blah la en. azmi ni....buruk btul perangai....

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger