HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Rabu, 24 Ogos 2011

ADC & FN GIVEAWAY

,
Assalam semua..spanar nk join Giveaway lgi..Giveaway ni datang dari blog Fatin Najwa..saja main godek2 blog Cempaka Kuning pastu ternampak Giveaway best ni,pe lagi takkan la spanar nk tengok aje..spanar tanpa fikir panjang,terus mengopy pastekan banner kat bawah ni dan terus mengejoin Giveaway ni..hehehehehe...



Nampak hadiah semua kiut miut,mana boleh tahan beb..takkan nk tgk je orang lain dapat hadiah tu,msti kena join gak..spanar msti berusaha gak..hehehehe..Hadiah yang Fatin Najwa nak bagi semuanya kiut miut,comel-comel belaka..

Spanar tgk semua hadiah yang di beri memang kiut muit tau..cntik2 belaka semua..nak satu je ni boleh la Fatin Najwa..adeesss,cntiknya hdiah tu Fatin Najwa..boleh la bgi peluang kat spanar nk menang ni ok..hehehehe...

So,pada yang nak join tu,boleh Klik Sini Saje untuk segala terma dan syarat-syaratnya ok..Kat sini spanar nak mengetag insan terpilih iaitu :





1 Comment:

  • 27 Ogos 2011 12:02 PG
    Fatin Najwa says:

    Hey. Sorry. Maybe terlepas pandang. But saya ada masuk satu blog yg join tu, die cakap kene invite. Saya rasa tu blog akk kot. Tk sure. But now nama spanar buruk dah ada dalam list. thanks

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger