HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Isnin, 22 Ogos 2011

Segmen Di Mana Anda Beraya Pada Tahun Ini Bersama Phat Corner

,
Assalam semua..
dipaksa dan terus dipaksa oleh 
akhirnya spanar mengalah 
dan akur jugak..


Kena join segmen Pakcik Phat..
Pakcik Phat buat spanar sedih kali ni..
sampai hati ko ah Pakcik Phat..
nk tau nape,meh baca kisah kat 
bawah yg tak seberapa ni..





Tahun ni spanar tak balik beraya kat Kedah..why?..
sebab mummy dgn papa ada kat johor la..
jdi jawapannya spanar beraya kat johor je la..


lagipun ayah sakit,tak bape sihat..
nk jalan jauh pun agak payah gak..
takpe la tapi..majuk ah cenggini..


dah la tak dapat balik kampung pastu 
tak dapat mkn ketupat palas nenek buat..
Pakcik Phat lgi la suh spanar join segmen dia kan..


da 2 tahun spanar tak balik kampung..
tak dapat jmpa sepupu sepapat spanar..
majuk majuk menci ah..
Sedih wei sedih ni..



Spanar nak ngetag kawan kat bawah ni dan memaksa mereka semua join segmen 


8 Comments:

  • 22 Ogos 2011 9:52 PG
    Phat says:

    tq sebab terpaksa join :gelak jahat...awat x habaq awai yg ang x blk kg tahun ni...kalo aku tau aku x wat segmen ni tau...anyway selamat hari raya maaf zahir batin k....jgn sedih2...

  • 22 Ogos 2011 11:26 PG
    mOoN says:

    thanks tag sbk... nanti akak buat ea.. :muah

    sama la sbk... akak pun x balik kampung tahun ni.. :ohno

  • 22 Ogos 2011 2:33 PTG
    Queen F says:

    selamat hari raya spanar buruk :) alalala sabarrr ye :) sian dia tak balek kampung..

    p/s : btw ingatkan spanar buruk ni laki >.< sebab tu pelik bila dekat bcr org panggil akak spanar buruk.. rupanya betul pompuan >.<

  • 22 Ogos 2011 4:52 PTG
    Kakkoii says:

    ho ho ho ... spannar johor kat mane?? kk pun beraya sana gak kui3

  • 23 Ogos 2011 7:53 PG
    Spanar Buruk says:

    sampai hti ko la phat kan :majuk lah dgn ko ni..ala takpe,aku sapot kawan la bro,aku join gak :geleng

  • 23 Ogos 2011 7:53 PG
    Spanar Buruk says:

    :tlg kak moon spanar pun sedih takpe la kak moon nk buat cmna sabar je :tlg

  • 23 Ogos 2011 7:54 PG
    Spanar Buruk says:

    :angguk ye sbk pmpuan nama noor amalina :well :hihi

  • 23 Ogos 2011 7:55 PG
    Spanar Buruk says:

    kakkoii bkn kata kat bcr nk raya kat melaka ke :ragu kakkoii ni nk raya kat mana sbnrnya :apa :hihi

    spanar johor je thun ni kat skudai :(

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger