HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Khamis, 2 Ogos 2012

Segmen : Kad Hari Raya Eksklusif By MrPetak.Com

,
Assalamualaikum pembuka bicara sambil bersengkang mata buat entri ni dengan harapan menggunung tinggi nak dapatkan hadiah 10 peserta terawal dari Blog Mr Petak dot Com ni. Harap-harapnya dapat la Amin. By da way thanks Blog Mr Petak dot Com sebab sudi jemput Spanar Buruk untuk turus serta dalam segmen kali ini. Segmen kedua Spanar Buruk join selepas join segmen dari Blog Mr Phat.




Nak tau pengalaman yang paling seronok Spanar Buruk lalui sepanjang bulan Ramadan?. Nak kata seronok bagi korang, Spanar Buruk tak pasti la. Tapi bagi Spanar Buruk pengalaman yang paling seronok masa bulan Ramadan tu adalah bila Spanar Buruk di tingkatan 6 di sebuah sekolah di Kulai. Memang best sangat pengalaman tu sebab masa tu la Spanar Buruk dapat bersahur dan berbuka bersama rakan-rakan asrama. Kira pertama dan terakhir jela dalam hidup Spanar Buruk ni. Masa tu kami bangun sama-sama, berbuka bersama,berterawih bersama. Tapi itu sekali je la dalam hidup dan takkan dapat dilakukan lagi pada masa akan datang.

Paling seronok tu kan masa Spanar Buruk dan kawan-kawan pergi bazaar Ramadan berdekatan sekolah tu. Masa tu nak balik ke asrama, singgah jap la ke bazar tu pastu kan sepatutnya Spanar Buruk dan rakan-rakan berbuka bersama bukan kat dewan makan macam kebiasaan tapi kan tapi kan, kami berbuka dalam bilik belajar. Melampau tak Spanar Buruk masa tu?.

Nakal sedikit tapi tak jahat la sebab masa tu kan, warden kami pun boleh tumpang sekaki bila berbuka dan bila tiba berbuka tu bising macam kat pesta je hahahaa. Tak pasal-pasal jek kena marah dengan budak-budak kecik kat asrama tu. Memang seronok dan kelakar juga la. Bila membeli tu, perghhh mcm nak buat jamuan untuk 1 asrama tapi yg tukang makan tu cuma 8 orang je. Biasa la, perut gajah semua hehe. Tapi sekarang semua tu tinggal kenangan je la sebab kami dah tinggalkan sekolah berkenaan.

Erm, rasanya setakat ini sahaja dari Spanar Buruk untuk dikongsikan bersama rakan-rakan hope tuan blog bernama Mr Petak ni suka la ye hehehe. Ok bye semua Assalamualaikum.

10 Comments:

  • 2 Ogos 2012 4:42 PTG

    Assalamualaikum
    Walauuweiii Hebat la spanar ni .. Entry yng wat petak terharu sangat2.. Memang seronok bile kite imbas kembali zaman sekolah dulu2.. memang hebat..

    Terima Kasih Spanar sudi join segmen [petak] ni.. Anyway memang ter haru baca..

    Tungguu Kad Hari Raya dari [Petak] yer.. :moto :study ...

  • 2 Ogos 2012 5:13 PTG
    Spanar Buruk says:

    @♥Mr.Petak♥

    tu entri last minit tak petak..best ke?..alhamdulillah berkat entri last minit hehehe..thanks ye petak..

  • 2 Ogos 2012 5:55 PTG
    -syira- says:

    singgah dr segmen yg sama..:)

  • 3 Ogos 2012 8:03 PG
    Spanar Buruk says:

    @-syira-

    thanks syira..gud luck 2 u geng (^_^)

  • 5 Ogos 2012 1:16 PG
    taqiee din says:

    Salam...taqiee dr segmen yg sama
    salam ramadhan...:)
    jom terjah kawn2 lain plak..tgok kisah diorang jom...:)

    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/segmen-kad-hari-raya-eksklusif-by.html

  • 5 Ogos 2012 4:11 PTG

    Assalamualaikum, is buat kunjungan balas, dari segmen yang sama dari MRPetak.

    Is update cerita pengalaman pusa is yang tak leh is lupa, jangan lupa baca ok?

    Selamat Menjalani Ibadat Puasa Dan Selamat Bersegmen.

    http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/segmen-kad-hari-raya-eksklusif-by.html

  • 6 Ogos 2012 12:54 PTG
    Spanar Buruk says:

    @taqiee din

    taqiee,thanks ye sbb sudi singgah dan komen entri ni.insyaAllah spanar akan singgah balik ke entri anda =)

  • 6 Ogos 2012 12:55 PTG
    Spanar Buruk says:

    @Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah

    wow pnjang nama ye hehehe..ok is insyaAllah spanar balas singgahan anda itu..

  • 6 Ogos 2012 5:57 PTG
    rAIHan says:

    Blogwalking dr segmen yg sama..

    Jemputlah ke blog,
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/08/segmen-kad-hari-raya-eksklusif-by.html

  • 6 Ogos 2012 8:19 PTG

    Hai spanar buruk , fira datang balas kunjugan ., terima kasih sudi baca pengalaman fira tu ., wahh ,best la .,mesti dia dapat kan ?

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger