HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Rabu, 12 Oktober 2011

Wordless Kipas Blogger #7

,
Assalamualaikum semua..
Spanar nk buat entry wordless tentang sorang
blogger ni..mesti korang tau sape dia..
just nak korang tngok gambar 
kat bawah ni je ok semua..
Segmen dari blog  
utk spanar share..
Nak join,cuma klik banner je k..















dan tuan punya blog ialah:

Syaf Si Blogger Puitis

7 Comments:

  • 12 Oktober 2011 11:07 PTG

    cara dia, letak header blog je la eh? hehe..

    pssttt.. header blog spanar tu cantek.. :D

  • 13 Oktober 2011 7:54 PG
    Spanar Buruk says:

    tak la SZ,ikut pda kita nk letak imej pe yg mnerangkan tu adalah org yg kita cter..

    thanks bro SZ puji header spanar..hehehehe..org buatkan..

  • 13 Oktober 2011 4:10 PTG

    hari nie hari ape ? =P

  • 13 Oktober 2011 4:12 PTG
    ReYnn says:

    wahhh,untunglah syaf..pemes lagi dia pasni .. =)

  • 13 Oktober 2011 4:24 PTG
    Spanar Buruk says:

    @Pejuang Cinta

    Hari ni hari khamis tpi entry tu entry smlm la..

    wakakakakaka..

  • 13 Oktober 2011 4:25 PTG
    Spanar Buruk says:

    @ReYnn

    dia da retis,akak saje je nk kipas dia lgi..

  • 19 Oktober 2011 9:23 PG
    SYAF says:

    salam....terima kasih SBK... Terharu sesgt sebab tersenarai dalam entry sbk yang dah makin UMppmm sekarang...

    Uit mana lak retisnya syaf nie...

    **header menceritakan sesuatu**

    LIKE ngan cara SBK nie...

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger