HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Jumaat, 28 Oktober 2011

Giveaway : Domokun Vs Angry Birds

,
Assamualaikum semua..
Hari ni spanar nak join 
dari Cik Atien..Rasa nak dapatkan hadiah yg dia bgi tu..
Spanar sgt suka domokun tpi pada msa yg sama,
spanar suka angry birds..
Camne na buat pilihan ni adoii..
Tapi takpe la,spanar join gak..
Sape2 nak hdiah dari Cik Atien,jom join smua..




Spanar Buruk suka domokun 
tapi spanar suka gak angry birds..
Camne nak pilih ni pening spanar la..
Spanar nak dua-dua blh tak Atien?..
Hehehehe..







Jadi dari gambar ni semua,spanar nak domokun la..
Spanar sgt suka domokun..
Spanar sgt suka domokun sbb dia sgt cumel..
Menarik perhatian spanar..
Tatau la nape sgt cumel domokun ni..


Ok,kat sini spanar nak tag kawan 
baik spanar yg sangat suka domokun 
dan angry birds ni..
Harap2nya diorang suka kan tag ni:



Sila Tinggalkan Komen Ye

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger