HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Khamis, 26 April 2012

Wedding Photoshoot - Majlis Nurul Haida Dan Muhammad Rafiuddin Part 2

,
Assalam semua..Hari ni Spanar Buruk nak sambung semula dari entry lepas tu..Ingat lagi tak entri Spanar Buruk bertajuk Wedding Photoshoot - Majlis Nurul Haida Dan Muhammad Rafiuddin Part 1?..Kalau ada yang dah tengok,baca dan komen entri tu,mesti korang tau..Yang tak tengok tu,Spanar Buruk tak tahu nak kata apa..

Ni adalah kesudahan cerita dari Wedding Photoshoot - Majlis Nurul Haida Dan Muhammad Rafiuddin Part 1 tu..Gambar-gambar ni semua di ambil sekitar majlis sebelah lelaki pula..Saje Spanar Buruk nak kongsi dengan korang semua...

Peace yaw semua..Siap2 nak gerak dah ni..Mana la driver ni...A

Asyik peace jek..

Peace lagi..ermmmmmm....

Amboi siapa la gerangan awek bertudung ijau ni..Comelnya dia hahaha..

Peace..nsib baik takde org kacau dia tgah peace..

Nah kau geng mamak..buwek2 pulak dia..

Salam dlu dengan nenek mertua..Ampun nek.saya curi cucu nenek haha..

Konon buat2 tak nampak kamera..

Senyum dalam lapar..

Ko kacau aku yek adik baju itam siap ko..

Asyik dok peace jek budak baju ijau tu..

Pegang sayang elok2 nak jatuh ni baju labuh sangat..

Amik berkat pengantin..Moga cepat org yg kiri dan knan kawen..Aminnnn..

Eh abang jangan lari laaaa.cikgu kita nak bergambar la..

Stresss aku berdiri sebelah mamak ni..

Okay tamat sudah kisah pengantin ni..Tunggu pulak la kisah Spanar Buruk punya wedding k ok cau hahaha...

Read more

Selasa, 24 April 2012

Outdoor Photography Di Hutan Bandar Mutiara Rini Bahagian Kedua

,
Assalamualaikum semua..Hai,kali ini Spanar Buruk nak buat sambungan daripada cerita outdoor photography Spanar Buruk bahagian pertama pada episod lalu..Amacam korang?..Suka tak dengan entri Outdoor Photography Di Hutan Bandar Mutiara Rini Bahagian Pertama..Terima kasih Spanar Buruk ucapkan pada kawan-kawan yang sudi singgah dan sudi juga tinggalkan komen pada entri lepas..

Ada banyak lagi gambar yang belum Spanar Buruk tunjukkan pada kawan-kawan Spanar Buruk semua pasal outdoor photography kami tu..Nak tau tak,sebenarnya Spanar Buruk dengan kawan-kawan masa photography tu kan,kami ada ambil terlalu banyak gambar sampai rasa macam nak meletop kamera tu..

Jom kita tengok-tengok hasil kerja tangan kami untuk bahagian kedua dalam keadaan hujan renyai dan basah kuyup ni.

 Woit korang buat apa dalam hutam tu hahaha..

 Macam budak2 je diorang ni..tak pernah jumpa kipas comel mcm tu ke?..

 Dey macha,kau tgk apa..bini ko tgk ko,ko tgk tmpt lain lak..

 Haiyarkkk pegang dia kuat2 jgn bgi dia lari lagi.

 Terpaksa angkat kain sikit,kang hbis kain ai basah tu..

 Suka sangat buat peace tu..

 Masing2 dah ngantuk tunggu pengantin tu,banyak pulak gambar diorang ni..

 Eh ni zaman tok kaduk bila ni?..Yeay kita dah balik ke tahun rock n roll..

 Cik tudung biru yg tgah berdiri tu comelnya...

 Eh gambr tdi mcm ada peace je.Berapa kali makcik tudung biru ni nk buat?..Suka peace ke?.

 Ada lagi peace dari cik tudung biru gelap?..bosan tgk dia tu..

Okayla,setakat ini sahaja untuk Spanar Buruk kongsi..Spanar Buruk tak tunjuk kat fb sebab rasanya blog Spanar Buruk umpama diari..Jadi apa2 aktiviti Spanar Buruk hanya boleh di tengok di blog Spanar Buruk saja..

Read more

Ahad, 22 April 2012

Outdoor Photography Di Hutan Bandar Mutiara Rini Bahagian Pertama

,
Assalamualaikum semua..Hola hola apa khabar semua?..Hope hari korang semua pada hari ini akan membawa pelbagai kenangan indah dalam hidup kawan-kawan yang Spanar Buruk sayangi..

Actually,Spanar Buruk ada something yang interesting untuk dikongsi bersama kawan-kawan yang Spanar Buruk kasihi..Nak tau apa yang interesting tu?..Jom kita checkidout bersama dengan gambar-gambar yang Spanar Buruk kongsikan ni..

Sambil-sambil tu kalau korang semua rajin,jom la komen ye..Semua gambar ni Spanar Buruk dan rakan-rakan Spanar Buruk ambil semasa best friend forever kami iaitu Puan Nurul Haida buat outdoor photography untuk album perkahwinan dia beberapa hari yang lalu..

 Kesian korang takde tempat duduk,kena la menumpang kat jongkang jongket hahaha..

 Cik Photographer pndai buat peace..Alahai penat betol orang sebelah tu..

Semua buat muka sinyum.

 Posing cepat,t muka masuk dalam album makcik baju kelabu tu hahaa..
 Ambil gambar secara bebas.

 Amboi cantik kawan Spanar Buruk ni.

 Buat mata terkojol semua.

 Alamak gambar pengantin tak cantik la =(

 Lap cepat mata aku,jap g abg photographer tu nak amik gmbr aku.

 Selamat Datang semua ke rumah buruk kami hahaha..

Gambar ini semua diambil ketika keadaan hujan renyai-renyai sambil memakai baju kurung dalam keadaan yang hampir-hampir nak basah kuyup dibuatnya.

Pada yang dah buat kawad cam dan sudah mengetahui mana satu Spanar Buruk,Spanar Buruk nak buat muka terharu sikit dan tahniah untuk korang semua..Pada yang masih kabur-kabur mana satu la Spanar Buruk ni,apa kata korang teka mana saya..Teka saje-saje takde hadiah pun..

Spanar Buruk nak kreditkan rasa penghargaan dan ucapan berjuta lemon terima kasih pada geng-geng yang comel ini iaitu Cik Nurul Izzati @ Cik Assistant Photographer,,Cik Noor Fazillah @ Cik Wow,Cik Siti Amnah @ Cik Photographer dan Cik Wan Suhaila @ Cik Pemandu sebab korang je ada time ni..Yang lain,pehh hampeh..Ni je la yang Spanar Buruk boleh katakan freinds till forever..

Nantikan bahagian kedua rancangan ini k..Bye semua..
Read more

Jumaat, 20 April 2012

RM150 Cash | Give Away From Lidarahim.com

,
Assalamualaikum semua..
Spanar Buruk join giveaway lagi..
Aish rajin pulak la Spanar Buruk ni kan nak 
join giveaway segala bagai ni..
Memang sah Spanar Buruk tamak haloba nak hadiah hahaha..
So pada yang nak join tu boleh klik terus 
pada pada banner kat bawah ni k..



Kat bawah ni adalah senarai hadiah yang 
nak bagi kepada yang bertuah..
Jom la masuk mana tau korang berpeluang nak menang ke..

Hadiah Utama : 1 orang x RM50.00 tunai
 Hadiah Kedua : 2 orang x RM30.00 tunai
 Hadiah Ketiga : 2 orang x RM20.00 tunai
Hadiah Saguhati x 10 orang
 
Okay la,Spanar Buruk pergi dulu..Jumpa lagi bye..
 
Read more

First MS ZAYYAD Giveaway

,
Assalamualaikum semua..Akhirnya akhirnya dan akhirnya..Spanar Buruk da jumpa individu yang boleh buatkan sesuatu untuk Spanar Buruk..Tapi sebelum tu sebagai tanda penghargaan dan sokongan,Spanar Buruk terlalu berasa keterujaan untuk menyertai Giveaway yang dianjurkan oleh beliau..Spanar Buruk pantang kalau ada giveaway,contest atau apa jua peraduan yang dianjurkan oleh blogger..Rasa nak menang tu membuak2 dalam jiwa..

Kali ni Spanar Buruk dengan bangga dan kembang diri nak sertai giveaway yang dianjurkan oleh blogger bernama Ms Zayyad ni..Dia ni pun geng Spanar Buruk so apa salahnya kita support dia kan?..Pada sesiapa yang nak join First Ms Zayyad Giveaway ni,klik je pada banner bawah ni terus sambung ke blog penganjur giveaway..




Berminat nak join?..Dah tahu apa terma dan syarat yang diberikan?..Mesti teruja nak masuk kan?..Jadi,jom la ramai-ramai kita memeriahkan giveaway Ms Zayyad ni..Rasa malas nak membebel panjang lagi,Spanar Buruk dengan rasa besar hati nak tag kawan baik Spanar Buruk iaitu:

 

Read more

Himpunan Jutaan Belia Sempena Sambutan Hari Belia Negara 2012

,
Assalamualaikum semua..
Hari ni Spanar Buruk ada berita dan pengumuman penting lagi ringkas
untuk Spanar Buruk sampaikan kepada 
semua warga blogger dan para silent reader sekalian..
Spanar Buruk dapat mesej ini daripada
yang mempelawa dan menjemput para belia 
dari seluruh Malaysia untuk menghadiri:



pada 23 sehingga 27 Mei ini bertempat di Putrajaya..
Jom ramai-ramai kita memeriahkan  
Read more

Rabu, 18 April 2012

Wedding Photoshoot - Majlis Nurul Haida Dan Muhammad Rafiuddin Part 1

,
Assalamualaikum semua..
Spanar Buruk nak hadiahkan korang semua gambar 
masa Spanar Buruk dan kawan2 datang wedding kawan hari tu..
Jom la tengok..
Tunggu untuk part kedua nanti k..

 Peace Yaw sebelum turun jumpa tok kadi..

 Sain kak jangan tak sain

 Keluarga sebelah lelaki..faham2 je la geng apa..

 Sebelum majlis akad nikah,nervous cik kak kita..


 Akhirnya selamat menjadi suami isteri..

 Cium sikit pak muah muah..hahaha..

 Bergambar dgn ibu bapa kedua2 pihak..Amin moga jdoh hingga ke akhir hayat..

 Wow awek2 mana nak buat bni ni cepat cop..

 Posing lagi semua rapat2 lgi..

 Macam iklan biskut quaker oat je..

 Peace lgi yaw setelah selamat semua..

 Senyum semua nak amik berkat pengantin,siapa pulak lepas ni..

 Senyum jangan tak senyum..

 Ewah suka pulak makcik tudung biru tu la..sepak kang..

 Mari makan kek semua nyum nyum..

 Macam kad raya pulak..

Peace depan buku ucapan..

Okay la semua,cukup setakat ini dlu k..Jumpa lagi pada part kedua Majlis Perkahwinan Mereka Berdua =).
Read more

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger