HOT NEWS

Pelanggan Tetap Spanar Buruk

Jumaat, 30 September 2011

Freaky Friday ~ Sifat Hantu Yang Perlu Diikuti

,






Motivasi Dari Dunia Misteri

1. Belajarlah dari pontianak, seberat manapun masalah- dia tetap tertawa. Hihihi..


2. Belajarlah dari toyol, kecil-kecil sudah pandai cari duit sendiri..

3. Belajarlah dari pocong, dari dulu pakaiannya simple jer hidup Sederhana..

4. Belajarlah dari jerangkung, berdikari. datang tak dijemput, balik tidak dihantar..


Read more

Rabu, 28 September 2011

Wordless Kipas Blogger #5

,
Assalamualaikum semua..
Spanar nk buat entry wordless tentang sorang
blogger ni..mesti korang tau sape dia..
just nak korang tngok gambar 
kat bawah ni je ok semua..
Segmen dari blog  
utk spanar share..
Nak join,cuma klik banner je k..















dan tuan punya blog ialah:

Belog Kakkoii Yang Cun

Read more

Rabu, 21 September 2011

Wordless Kipas Blogger #4

,
Assalamualaikum semua..
Spanar nk buat entry wordless tentang sorang
blogger ni..mesti korang tau sape dia..
just nak korang tngok gambar 
kat bawah ni je ok semua..
Segmen dari blog  
utk spanar share..
Nak join,cuma klik banner je k..















dan tuan punya blog ialah:

Belog Kak Mo0n Izzan

Read more

Selasa, 13 September 2011

16 Blogger Retis BCR Pilihan Spanar Buruk

,
Assalamualaikum semua..Apa khbar hri ni?..Hari ni spanar nk citer sikit sebanyak tentang BCR atau Blogger Chat Room ni..Kalau baca yg ni,mana2 yg perasan nama mereka ada dlm tu msti teruja punya la..Yela,mana taknya..Mereka ni tergolong dikalangan retis2 pilihan Spanar Buruk..Hihihihi..

Hari ni spanar nk citer tntg Blogger-Blogger BCR yg Spanar Buruk suka pgil mereka retis..Nak tau retis tu hape?..Retis tu ialah insan2 hebat bila mana mereka tiada,msti ada org cari atau singkatannya ialah Blogger Paling Pemes la katakan..hehehe..Tapi spanar masih menganggap diri spanar ni terpicisan dan bertempiaran lgi..Mari kita chekidout sape Blogger Retis BCR Pilihan Spanar Buruk ni.


16 Blogger Retis Blogger Chat Room (BCRoom) 
Pilihan Spanar Buruk..

Ok,puas hati tak?..Spanar minta maaf jika ada antara kamu semua yg nama mereka tiada dalam entry ni..Ni semua adalah blogger retis pilihan dari Spanar Buruk..Memang ekceli spanar panggil mereka ni semua retis k.

Read more

Jumaat, 9 September 2011

GIVEAWAY...saya suka DOMO lah!

,
Assalamualaikum alllzzzz..
First skali spanar nk ucapkan 
berbanyak trima kasih kat 
Nak tau nape spanar nk ucapkan 
trima ksih kat dia?..
Sbb kerana blog dia la,
spanar terjumpa 
..so,pe lagi takkannyer spanar nk tgk..
Spanar join la..
Sape nk join,boleh klik pada banner ni k..






Spanar memang tercari2 domo di merata tmpat..
Nak beli takde duit,
so bila nmpk 
ni,spanar tnpa fikir pnjang terus join je..


Jom la join semua..
Tarikh Akhir untuk join 
ni bakal berakhir pada 
18 September 2011 ni..
Cepat2.. 


Read more

Khamis, 8 September 2011

Amadkhir's First Giveaway

,
Assalamualaikum semua para blogger..
anda dijemput untuk memeriahkan  
Giveaway Rayban
ni (ceit macam Giveaway spanar lak kan) hehehehe..
Jom semua sesape suka rayban,
anda dialu-alukan untuk join  
Giveaway Rayban
ni..Mana tau untung nsib korang dapat lak ke..
Sesape nk join,boleh klik kat tajuk tu k:



 


 Spanar nk join Giveaway Rayban ni 
sbb spanar suka sangat dgn crmin mata mcm ni..
Nmpk sgt stylo la..Lagi2 klau lelaki yg 
memakai,lgi la brtambah hnsem kan?..
Almaklum la,spanar ni perempuan,
nk pkai rayban agak2 ok tak?..


Harap2nya ada la chance nk menang tu..
hehehe..Memang spanar minat gileeeeeeeeerrrrrrrrr 
dgn crmin mata rayban ni,klau menang perghhhhh...
Tayang la kat sesape pun..Hehehe..







Kat sini spanar nk tag kawan2 yang mungkin 
juga meminati rayban dan sekaligus 
akan mengejoinkan diri mereka untuk 
ni:


Read more

Spontaneous Thrusday

,

Name Jepun Berdasarkan Perwatakan:

1. Yang pemarah - KEJI CACIMAKI

2. Yang tak suka brg mahal - SATO SUKAMURA

3. Yang bisu - KITA TADASUARA

4. Yang suka makan tose - NANACHI HITOSE

5. Yang suka lagu blues - APO NADIKATO

6. Yang suka belajar - ASIKO ULANGKAJI

7. Yang kerap bikin ribut - WAKASI HURUHARA

8. Yang masih bujang - MATIMATI TAMOKASI

9. Yang masih gatal - ICHI BAWA

10. yang suka memasak -AJINO0MOTO DAHABISLA

11. Yang hidup menyusahkan orang - KICHI KICHI TAKMAUMATI.


Read more

Rabu, 7 September 2011

Aku Nak Trafik Percuma Daripada Jejaka Terhangat

,
Assalamualaikum semua..Hari ni spanar teruja..Teruja kenapa ea?..Kenapa kenapa?????..Sebab spanar nampak blog Jejaka Terhangat ada minta utk buat entry bagi mendapatkan Trafik Percumaaaaaaaaaaaaa..Sape tak mau wooo..Spanar teruja dan terbangga lalu termasuk untuk mencuri trafik Jejaka Terhangat..Curi ke atau minta atau bagi ea?..Takpe la,pe pun asalkan dapat Trafik Percumaaaa dari Jejaka Terhangat ni..


 



Spanar nk join segmen untuk trafik percuma dari Jejaka Terhangat sebab nk mempromosikan blog Spanar yang tak seberapa ni..biasala blog terpicisan dan bertempiaran bak kata AlepRidz Cookies kan..hehehe..

Kali ni blog spanar bebas dari lagu yang tidak ketahuan..Ku buang habis semua lagu sebab ada blogger tak suka blog spanar yg ada lagu ni..hehehe..

Jejaka Terhangat,spanar nk sangat jadi retis,harap dapat dikabulkan permintaan blogger yg terpicisan dan ketepian ni ye(meminta-minta sekali -sekala takpe kan Jejaka Terhangat?..)

Ok la,da banyak kali spanar mention nama Jejaka Terhangat dalam entry ni..ok bye dan selamat menterjah ye..

Read more

Wordless Kipas Blogger #3

,
Assalamualaikum semua..
Spanar nk buat entry wordless tentang sorang
blogger ni..mesti korang tau sape dia..
just nak korang tngok gambar 
kat bawah ni je ok semua..
Segmen dari blog  
utk spanar share..
Nak join,cuma klik banner je k..













dan tuan punya blog ialah:

Read more

Selasa, 6 September 2011

Segmen : Aku Mahu Readers Setia

,
Assalamualaikum smua..lama spanar tak jumpa Fya Pelangi @ Sangat Setia ni..rindu teramat kat dia..akhirnya kerinduan kat dia terubat,spanar ditag oleh Kak Moon Sayang untuk join segmen Sangat Setia ni..wah bestnya..Sapa mau join secara ikhlas,boleh klik pada banner kat bawah ni k..




Spanar nak bagi link untuk entry2 basi yang spanar rasakan terbaik untuk diri spanar ni..ada sikit keterangan entry yang spanar bagi tu tentang apa..


Entry Kelakar Pasal Berbuka

Entry Kelakar Pasal Doodle

Segmen Pertama Spanar Buruk


Ok,spanar tak mau ckp banyak..Kat sini spanar nk ngetag kawan2 yang selalu tag spanar dalam setiap entry yang mereka join..spanar truly appreciate jasa korang dan mereka yang terpilih adalah :



Read more

2 IN 1 CONTEST BY YANA

,
Assalamualaikum smua..
selamat hari raya diucapkan kepada
semua yang sedang membaca entry terbaik dari bengkel spanar ni..


hahahah perasan spanar ni..konon cam retis le tu..
hari ni spanar nk join 1 kontes dari Cik Yana Kiut..
Setelah ditag dan dipaksa oleh Pakcik Phat ni
(konon kena paksa le tu kan dan 
dia adalah referral utk kontes ni),
spanar teringin nk join mana tau boleh
menang hadiah dlm kontes ni ke..
cececeh konon boleh menang le tu..


Jom sesapa nk join boleh klik pada
tajuk atau banner di bawah ni..

2 IN 1 CONTEST BY YANA




Spanar teringin nk join kontes yang dibuat 
oleh Cik Yana Kiut ni sebab hadiah 
yang dtawarkan tu menarik perhatian la..
maklumla kan pompuan,sape tak suka 
hadiah cumel dan best2 mcm tu..


Harap-harapnya ada la peluang nk menang kontes kali ni pulak..
hehehehe..


Kat sini spanar nk ngetag kawan-kawan spanar
yg baik dan cumel..
al maklumla nk buat entry kreatip 
tak mampu,ni je la mampu spanar buat..

Kak Ct Baik Hati

Ok,bye semua

Read more

Segmen Tukar Link Bulan Purnama

,
 Assalamualaikum semua..
hari ni spanar nk join segmen bloglist 
dari blog blogger retis iaitu 

jeng

jeng

jeng

v

v

v

v

v

v









Ehem-ehem..
meh sini spanar nk citer sikit psal 
blog spanar yg terpicisan ni..
hehehe..
blog spanar ni sebenarnya blog gegel..
brapa ramai manusia ingt yg 
blog spanar ni adalah blog lelaki..
hahahaha..
terkono den kau..

Blog spanar bukan blog dodol 
atau blog blogger retis..
blog spanar menceritakan apa yg
spanar suka..
spanar suka awak,spanar cerita tentang awak..
spanar nk kawen,spanar citer sal kawen..
takde yg spesifik..hehehe..

ok dah siap..malas nk ngomel pnajang..
mood raya da ilang..

Read more

Blogger Chat Room


Mari Tukar Link



Ai, Takkan Tengok Je.:)
 

~Spanar Buruk~ Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger